Onze materialen en ingrediënten

Of het nou de productie, het transport, of het gebruik betreft: Wij zijn erg trots om te kunnen vermelden dat we voor elke stap de impact om het klimaat significant hebben kunnen reduceren.

Oplosbare poeders

Onze poeders zijn volledig vrij van (micro)plastics, volledig diervriendelijk (vegan), en bevatten geen ongewenste ingrediënten. Op die manier voorkomen we dat er ongewenste sporen achterblijven op je huid of in het riool. Bovendien zijn onze poeders van Duitse kwaliteit, waardoor het vervoer ook nog eens minimaal is.

Hervulbare aluminium flessen

De hervulbare flessen van Baya Baya zijn van aluminium, zodat deze lange tijd mee kunnen gaan. Aluminium kan daarnaast zeer goed gerecycled worden, wat impact verder verkleint. Doordat de flessen hervulbaar zijn, is de single use plastic shampoo fles dan ook voorgoed verleden tijd.

Gebruik

Doordat het water pas thuis wordt toegevoegd, zijn de poeders van Baya Baya volledig vrij van water. Hierdoor is het transport vijf keer zo efficiënt vergeleken met traditionele alternatieven.

Verzending

De producten van Baya Baya worden rechtstreeks aan de consument geleverd in vriendelijk graskarton. De bestelling zal in Nederland voornamelijk per fietskoerier worden afgeleverd (op dit moment toepasbaar in 60 steden met omliggende dorpen). Indien het bezorgadres buiten het fietskoerier netwerk valt, zal er worden samengewerkt met derde partijen.

Blijf op de hoogte

Voorkom
plastic afval

Neem afscheid van plastic flessen in de badkamer.

Duurzaam
onderweg

Ga onnodig vervoer van water tegen, en bespaar uitlaatgassen en CO2.

Vriendelijke ingrediënten

Zeg vaarwel tegen parabenen en microplastics, en maak kennis met onze vegan ingrediënten.

Upgrade
je badkamer

Blijf eindeloos genieten met onze speciaal ontworpen hervulbare aluminium fles. 

Genoemd op