WhatsApp

Onze materialen en ingrediënten

Of het nou de productie, het transport, of het gebruik betreft: wij zijn erg trots om te kunnen vermelden dat we aan elke stap hebben gedacht om de impact op het klimaat significant te reduceren.

Oplosbare poeders

Onze poeders zijn volledig vrij van (micro)plastics, volledig diervriendelijk (vegan), en bevatten geen ongewenste ingrediënten. Op die manier voorkomen we dat er ongewenste sporen achterblijven op je huid of in de natuur. Bovendien zijn onze poeders van Duitse kwaliteit, waardoor het vervoer ook nog eens minimaal is.

Hervulbare aluminium flessen

De hervulbare flessen van Baya Baya zijn van aluminium, zodat deze een lange tijd mee kunnen gaan. Aluminium kan daarnaast zeer goed gerecycled worden. Doordat de flessen hervulbaar zijn, is de plastic wegwerpfles dan ook voorgoed verleden tijd.

Gebruik

Doordat het water pas thuis wordt toegevoegd, zijn de poeders van Baya Baya volledig vrij van water. Hierdoor is het transport negen keer zo efficiënt vergeleken met traditionele alternatieven.

Verzending

De producten van Baya Baya worden rechtstreeks aan de consument geleverd in vriendelijk graskarton. De bestelling wordt in Nederland voornamelijk per fietskoerier geleverd (op dit moment toepasbaar in 60 steden met omliggende dorpen). Indien het bezorgadres buiten het fietskoerier netwerk valt, zal er worden samengewerkt met derde partijen.

Blijf op de hoogte

Voorkom plastic afval

Neem afscheid van plastic flessen in de badkamer.

Duurzaam onderweg

Ga onnodig vervoer van water tegen, en bespaar uitlaatgassen en CO2.

Vriendelijke ingrediënten

Zeg vaarwel tegen parabenen en microplastics, en maak kennis met onze vegan ingrediënten.

Upgrade je badkamer

Blijf eindeloos genieten met onze speciaal ontworpen hervulbare aluminium fles. 

Genoemd op