Ons verhaal

Al tientallen jaren staat innovatie binnen de markt voor persoonlijke verzorging in de badkamer volledig stil. Dit is erg zonde, aangezien de douche dagelijks gebruikt wordt, en de producten in de badkamer op duurzaamheidsgebied veel potentieel hebben. Met die gedachte in het achterhoofd zag Baya Baya het levenslicht in de lente van 2021.

Onze missie

Bij Baya Baya streven we alleen naar het allerbeste: Wij zijn van mening dat duurzame impact hand in hand hoort te gaan met een verbeterde ervaring. Op die manier kan er écht resultaat bewerkstelligt worden.

Het is dan ook geen verassing dat wij het als onze missie zien om échte innovatie naar de badkamer te brengen en om dagelijkse rituelen daarbij te verbeteren en te verduurzamen. Op die manier halen we de plastic fles uit de badkamer, en zorgen we er voor dat hij nooit meer hoeft terug te komen.

 

Ons verhaal

Wij van Baya Baya zijn van mening dat een betere wereld begint in de badkamer. Immers, de badkamer is de plek waar de nieuwe dag gestart wordt, en een verfrissende douche is dan ook het begin van alles wat de dag mooi maakt. 

Daarom streven wij er naar om de dagelijkse ervaring in de badkamer naar het volgende niveau te tillen. Een plasticvrij en duurzaam niveau, zonder daarbij in te hoeven leveren op kwaliteit en ervaring.

Zodat jij iedere dag opnieuw, je dag begint zoals het bedoeld is.

En of je de dag nou goed wilt beginnen, of een goede dag juist op een ontspannen manier wilt afsluiten:
Baya Baya zal er voor je zijn, wanneer jij het nodig hebt. Klaar, om je de ervaring te bieden die je verdient!

Blijf op de hoogte

Voorkom plastic afval

Neem afscheid van plastic flessen in de badkamer.

Duurzaam onderweg

Ga onnodig vervoer van water tegen, en bespaar uitlaatgassen en CO2.

Vriendelijke ingrediënten

Zeg vaarwel tegen parabenen en microplastics, en maak kennis met onze vegan ingrediënten.

Upgrade je badkamer

Blijf eindeloos genieten met onze speciaal ontworpen hervulbare aluminium fles. 

Genoemd op